sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Peurunka-tempo

Peurungassa ajettiin tänään perinteinen Picaron järjestämä Peurunka-tempo. Kuntosarjoissa matkoina oli 20km ja kilpaluokissa 20 tai 37km ikäluokasta riippuen. Nuorimmat kisaajat ajoivat 6km. Reitti on tunnetusti mäkinen ja haastava, mikä houkuttelee paikalle lukuisia kuskeja. Tänään viivalla nähtiin ennätysmäiset 127 kuskia! Näin järjestäjän näkökulmasta tapahtuma saatiin kunnialla läpi ja palaute oli positiivista varsinkin reitin osalta. Tällä kertaa olimme hankkineen paikalle Pekka Nikulan ajanottajaksi. Tämän ansiosta ajanotto toimi todella mallikelpoisesti ja starttipaikan hoito oli laadukkaiden kellolaitteiden ansiosta yhtä juhlaa.
Lähtöpaikalla hiljaista ennen startteja
Tulostaso oli tapahtumassa todella kova. Kovatasoisimmassa miesten yleisessä sarjassa kärkikolmikko oli todella selkeä, sillä kyseiset kolme kuskia olivat ainoat 50min alittajat koko joukosta. Nykyisin Kuopion soutajia edustava Jarmo Rissanen laittoi reittiennätyksen uuteen uskoon kellottamalla huikean ajan: 48.29, mikä reitillä tarkoittaa reilusti yli 45km/h keskinopeutta. Järjestävän seuran riemuksi maantiellä SM-hopeaa aikaisemmin kesällä ajanut Mikko Kejo oli yleisessä sarjassa toinen jättäen kolmannelle sijalle ajanutta Marko Törmästä 6 sekuntia.
Reittiennätys vaati veronsa
Kiitämme kaikkia tukijoita runsaasta arpajaispalkintopöydästä Palkinnot saivat monet kisaajat iloisiksi. Oli ilo tehdä yhteistyötä ja järjestää mahtava kilpailu. Onnittelut myös kaikille mitalisteille ja muille itsensä ylittäjille

Tapahtuman tulokset

Tervetuloa ajamaan taas 2013. Houkutelkaa mukaan myös kaverinne, että saamme vielä upeamman kisan aikaan!